Foto: Stefan Tell

Dags att nominera kandidater

Till de organisationer som planerar att lämna in en nominering till 2021 års pris. Den 15 maj är deadline för att nominera kandidater, men vi har nu beslutat om en förändring för att underlätta ert arbete med nomineringarna under rådande situation med COVID-19.

Senast den 15 maj behöver ni som nomineringsinstans endast uppdatera kontaktuppgifterna till er organisation samt lämna in kandidaternas namn, land, kategori och motivering (punkt 3.1 samt, för varje kandidat, punkt 3.2.1 och 3.2.2 i nomineringsformuläret).

Fyll då i att resterande uppgifter kompletteras i augusti i obligatoriska fält. Ni kan fortfarande med fördel lämna in nomineringen via vårt online-formulär, men uppgifterna kan också skickas in via e-post eller vanlig post.

Väljer ni att göra detta behöver ni komplettera med övriga delar av nomineringsformuläret senast den 20 augusti. Om denna komplettering inte kommer in i tid kommer juryn inte att godkänna nomineringen, då de behöver detta underlag för att kunna utvärdera kandidaterna på ett effektivt sätt.

Vid frågor kontakta Lisa Haglund via e-post, nomination@alma.se, eller tfn 076-540 10 53.