Bibliografi

Vad finns utgivet av årets ALMA-pristagare Heena Baek? Här har gjort en sammanställning av Heena Baeks bibliografi.

Bibliografi

Na-neun ghe-dah
[I am a dog]
Bear Books, 2019

Ee-sang-hahn son-nim
[The strange visitor]
Bear Books, 2018

Al-sa-taang
[Magic Candies]
Bear Books, 2017

Ee-sang-han Eomma
[The Strange Mum]
Bear Books, 2016

Gghum-eh-seo maat-bon ddong-pa-ri
[The Blowfly in my Dream]
Bear Books, 2014

Jang-su-taang seon-nyeo-nim
[The Bath Fairy]
Bear Books, 2012

Pi-ya-ghi Eomma
[Little Chick Pee-yaki’s Mum]
Storybowl, 2011

Uh-je-jo-nyeok
[Last Night]
Storybowl, 2011

Dal Sha-bet
[Moon Sherbet]   
Storybowl, 2010

Boon-hong-jul
[The Pink Rope]
Sigongsa, 2007

Buk-poong-ul chaja-gahn so-nyeon
[The Boy Who Looked for the North Wind]
Sigongsa, 2007

Pat-juk hal-mum-ghwa ho-rang-ee
[The Red Bean Granny and the Tiger]
Sigongsa, 2006

Gu-reum-bbang
[Cloud Bread]
Hansol, 2004

Översättningar i urval:

Engelska
Cloud Bread
Hansol, 2011
Originaltitel: Gu-reum-bbang

Franska
Chat chelou
Arles, 2017
Originaltitel: Pi-ya-ghi Eomma

Svenska
Molnbullar
Tranan, 2019
Originaltitel: Gu-reum-bbang

Tyska
Wolkenbrot
Mixtvision, 2009
Originaltitel: Gu-reum-bbang

Polska
Ksiezycowy sorbet
Wydawnictwo Kwiaty Orientu, 2018
Originaltitel: Dal Sha-bet