Ingenting är omöjligt för oss_Sida_10.jpg

Läsguider till Eva Lindström

Välkommen till Eva Lindströms sällsamma bilderboksvärld. Här lever människor, djur och natur jämsides på egna villkor. Läsguiderna innehåller tips och inspiration till samtal, bildpromenader och andra aktiviteter kring boken som kan passa såväl hemma som i skolan, på biblioteket eller i bokcirkeln.

Ladda ner läsguiderna

Genom att klicka på länkarna nedan kommer du till en pdf-version av läsguiden som du kan spara ner på din dator eller skriva ut.

Läsguide till Ingenting är omöjligt för oss
Läsguide till Alla går iväg

Vill du beställa tryckta exemplar? 

Helt kostnadsfritt kan du beställa ett eller flera tryckta exemplar av läsguiden som levereras inom 2-4 arbetsdagar. Klicka här för att göra din beställning.

Om läsguiderna

Läsguiden till Ingenting är omöjligt för oss är skriven av Agneta Edwards, litteraturpedagog, föreläsare och författare samt juryledamot för Astrid Lindgren Memorial Award 2002–2011.

Läsguiden till Alla går iväg är skriven av Maria Lassén-Seger, Projektforskare i litteraturvetenskap och juryledamot för Astrid Lindgren Memorial Award 2008–2021.

De vänder sig till vuxna som vill ha boksamtal med barn och unga, men går utmärkt att användas av vem som helst som vill komma under ytan på berättelsen och fördjupa sin läsupplevelse!